Áraink

Öntözőrendszer javítás, karbantartás árai

– Alapdíj (minden munkánál kifizetendő!) 12 000 Ft – Tartalmazza a kiszállást Őrbottyán térségében (Gödöllő-Vác-Göd-Fót által bezárt terület), továbbá az első munkaóra díját.
Amennyiben valamely okból els
ő alkalommal csak felmérni tudom a munkát abban az esetben első alkalommal a kiszállási díj jár, második alkalommal 1 óra időtartamig az alapdíj, utána a további óradíjak.

– További óradíj: 6 000 Ft / fő / óra
– További kiszállási díjak (amennyiben szükséges második kiszállás a további javításokhoz):      
Őrbottyán: 1500 Ft; Vácrátót: 2000, Veresegyház, Csomád, Erdőkertes, Vácduka, Váchartyán, Rád, Kosd: 3000 Ft; Gödöllő, Vác, Sződliget, Göd, Fót: 5000 Ft; Dunakeszi: 6000 Ft. 

Áraim nettó árak, félórás elszámolásban történnek. Az anyagárakat nem tartalmazzák a feltüntetett díjak.

Munkavégzésünkre és a beépített anyagokra garanciát vállalunk!
(termék függvényében 1-5 év között)

 

Minden öntözőrendszernek szüksége van időnként karbantartásra, javításra

A legfontosabb karbantartások közé tartozik az öntözőrendszer téliesítés­e, ezzel elkerülve a jövőbeni fagykárokat, továbbá a rendszer tavaszi beüzemelése és az ekkor esedékes átvizsgálás, szűrő tisztítás.

A rossz minőségű alkatrészek gyakran meghibásodnak. Ilyenkor célszerű szakembert hívni és nem saját kezűleg elvégezni a javítást, ezzel elkerülve a további károk okozását.
Minden típusú öntözőrendszer javítását vállalom garanciával! Hibás öntözőrendszer esetén mielőbb hívjon szerelőt a javítások elvégzésére, mielőtt még további károk keletkeznek a rendszerben!

Öntözőrendszer tavaszi beüzemelés

A fagyok elmúltával, a folyamatos felmelegedéssel együtt az öntözőrendszert is ideje beüzemelni, annak átvizsgálását elvégezni. Ezen munkákat célszerű szakemberre bízni, aki egyben ellenőrzi a rendszer kifogástalan működését, felméri az esetleges károkat és kitisztítja a szűrőt.
Pontos árért és id
őpont egyeztetéshez kérem írjon!

Öntözőrendszer téliesítés, víztenelítés

Ősszel, még a fagyok beállta előtt végeztessük el az öntözőrendszer téliesítés feladatát. Ezen lépés elmulasztásával öntözőrendszerük károsodhat a fagyok következtében. A víztelenítés mellett az elemekről és a rendszer kikapcsolásáról se feledkezzünk meg! Garanciát vállalok az öntözőrendszer téliesítésére.

Öntözőrendszer téliesítés, víztelenítés árai:

Az öntözők téliesítését novemberben kezdjük meg 2022-ben is.

Áraink:

 Öntöző téliesítés (kiszállással)

 

6 zónáig

12.000 Ft

9 zónáig

14.000 Ft

9 zóna felett

+ 1200 Ft / zóna

 Időpontért keressen emailben a webkert@webkert.hu címen.

Áraink nettó árak és tartalmazzák a kiszállás díját.